06 33 797101

Bel of mail ons voor een vraag

Tammingastraat 58,
Hornhuizen

Werken, eten, slapen?

Ruimte huren

Ken je (Nieuw) Wongema al? Zo niet, dan leiden wij je even virtueel door ons pand. Beneden loop je het stoere café-gedeelte in van Nieuw Wongema, met twee zijdelen die heel handig zijn voor kleinere groepen om te werken of overleggen, of om op te splitsen als je met een grotere groep bent.

Boven het café zijn 5 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers te vinden. De kamers hebben gedeelde douches en toiletten op de gang. De kamers worden doorgaans aan groepen verhuurd; soms kun je individueel boeken. Net hoe het uitkomt. In augustus is alles anders: dan is het ‘Zomerpension’ en verhuren we vooral losse kamers aan iedereen die wil. Je bent welkom voor een of meerdere dagen om te luieren en te genieten van de zomer op het platteland. We kijken films, programmeren bandjes op het terras en iedereen kan ’s avonds aanschuiven bij de maaltijd.

In de schuur/het atelier vind je een mooie grote werkruimte met een lange eet/werktafel voor 12 personen, een ronde tafel voor 6 personen en banken rond een open haard. Alles kan ook opzij, of je kunt allemaal kleinere klaptafels neerzetten zodat iedereen een eigen werkplek heeft. Op de muur of het projectiescherm kun je films streamen en projecteren.

Boven is een slaapzolder, met 11 knusse bedden. Door een architect zijn halfopen bedsteden gecreëerd in de sfeervolle Nieuw Wongema-kleuren.
De schuur is geschikt voor families, vriendengroepen, cursussen en kleine bijeenkomsten en als geheel af te huren voor een midweek, week of lang weekend. In de schuur is ook een kleine keuken, dus je kunt er ook voor kiezen zelf te koken.

In Nieuw Wongema organiseren we met de regelmaat van de klok een ‘ruimte-week’: een week waarin iedereen die zin heeft in alle rust kan werken aan een wereldverbeterend thema, een kunst- of ander project, en waarbij je ook gewoon lekker aan iets kan werken dat al véél te lang bleef liggen. Uiteraard met overnachting. We zorgen voor een lekkere lunch, diner en ontbijt. 

Je wilt vergaderen, met je eigen groep aan de slag of een feest organiseren? Dan hebben we goed nieuws: dat kan! Boek een dagdeel in het café, of vergader rond de haard in de schuur. 

Nieuw Wongema is niet zo duur en voor groepen kunststudenten nog goedkoper. Neem contact met ons op over de prijzen. 

Nieuw Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.